google-site-verification=t9BMvvgdgkqfBKj5cj36CO6pQLZl2ThzzqvjhbmJsIo

Zolderisolatie

Zolderisolatie

Zolderisolatie is een investering die zichzelf altijd terugbetaalt. A12 Dakwerken isoleert de zoldervloer of het (hellend) dak aan de binnenkant. Zolderisolatie kan zo ook later uitgevoerd worden, ook al hebt u eerder al nieuwe dakbedekking laten plaatsen. A12 Dakwerken maakt bij zolderisolatie gebruik van IKO Enertherm ALU. Deze harde PIR isolatieplaat beschikt over een aluminium folie die gasdicht is en uitstekend geschikt blijkt voor het aan de binnenkant isoleren van uw zolder. Wie zolderisolatie met een afwerkingslaag wenst, die kan meer dan prima uit de voeten met KIO Enertherm & ALU FINISH.

Zolderisolatie met ALU PIR biedt een aantal bewezen voordelen, zeker wanneer de Comfort TG, tand en groefverbinding, toegepast wordt. Op deze manier is een extra dampscherm niet langer noodzakelijk. Dit vanwege de geslote structuur die deze isolatieplaat typeert. De folie is gasdicht en de naden kunnen met behulp van ALU tape vakkundig afgeplakt worden. Als consument bepaalt u zelf de vorm van afwerking; gipskarton staat voor een echte vlakke afwerking terwijl ook planchetten beschikbaar zijn. De platen zijn niet te vervormen en bovendien niet gevoelig voor vocht.

ALU Finish kent aan één kant een witte afwerkingslaag die eenvoudig van een andere kleur voorzien kan worden. De naden worden afgewerkt met witte strips en deze manier van zolderisolatie biedt ook nog eens geluidsdemping. Wie kiest voor zolderisolatie, die laat isolatieplaten bovenop de al bestaande zoldervloer plaatsen. De meeste mensen kiezen voor deze optie simpelweg omdat dit vaak voordeliger is dan het isoleren van een vaak groter hellend dak. Op deze wijze kiezen voor zolderisolatie is kiezen voor een snelle manier van isoleren die bovendien niet duur is maar toch de zo gewenste degelijkheid biedt.

De isolatiepanelen die zorgen voor isolatie van de zoldervloer bestaan voor het grootste deel uit isolatieschuim met aan beide kanten een dampscherm. De zijde die belopen wordt bestaat deels uit OSB plaat. Uiteraard zijn de isolatieplaten die voor degelijke zolderisolatie zorgen beschikbaar in verschillende diktes. Door de reductie van energie kan de investering altijd uit. De energienota zal namelijk structureel dalen door zolderisolatie.

Bespaar vandaag en contacteer A12 Dakwerken!

Vraag uw gratis offerte aan via het contactformulier in de zijbalk - of via de contactpagina.