Dakwerken

Dakwerken Antwerpen

A12 Dakwerken is specialist op het gebied van platte daken. Wij plaatsen verschillende soorten dakbedekking. Daarnaast is A12 Dakwerken zeker ook hét adres voor gevelbekleding en isoleren.

Voor uw perfecte dakbedekking maakt A12 Dakwerken gebruik van Roofing dakbedekking, EPDM rubber dakbedekking, Renolit alkorplan kunststof dakbedekking en Vaeplan dakbedekking.

Kunststof
Renolit alkorplan is een zeer elastische kunststoffolie die toegepast wordt op de meer platte, hellende en zogenaamde gebogen daken. Deze manier van dakbedekking is geschikt voor nieuwbouw en renovatie en is geschikt voor alle mogelijke ondergronden. Bewezen levensduur +30-35 jaar.

Roofing
De Roofing (bitumineus) is perfecte dakbedekking voor platte daken, meestal bestaande uit een tweelaags system met dampdrukverdeler. Levensduur sterk afhankelijk van de kwaliteit van de materialmen. Gemiddeld 20-35jaar.

EPDM
Met EPDM maakt u een plat dak waterdicht of vernieuwt u uw dak. EPDM is synthetisch dakrubber dat in de loop der jaren haar nut al bewezen heft. Wij plaatsen de Resitrix EPDM SA 2.5, zelfklevend system.

Vaeplan
Vaeplan kunststof dakbedekking staat daarentegen borg voor flexibele en duurzame waterdichte dakbedekking, dit op zowel hellende en platte daken. Deze daken gaan zeker tussen de dertig en veertig jaar mee. 

Isoleren dak / Koepels en lichtstraten
Als het gaat om het isoleren van platte daken wordt door A12 Dakwerken gebruik gemaakt van PIR isolatie. Het isoleren van uw dak verdient u altijd terug, want de energierekening zal drastisch naar beneden gaan soms wel met enkele tientallen procenten. A12 Dakwerken is ook al het adres voor lichtkoepels en lichtstraten. Er zijn bepaalde ruimten waar het niet mogelijk is om een ‘gewoon’ venster te installeren. Dan is een lichtkoepel of lichtstraat een perfect alternatief en de ideale manier om toch natuurlijk licht in de ruimte te creëren. Tenslotte is A12 Dakwerken specialist in sidings, trespa en platdakvensters.

Als het gaat om dakwerken, gevelbekleding en isolatie kan A12 Dakwerken je altijd van dienst zijn. A12 levert maatwerk omdat geen enkel dak gelijk is – en elk dak een andere aanpak of ander materiaal vraagt. Als geen ander weten de specialisten van A12 Dakwerken welke behandeling perfect past bij uw dak. 

Vraag uw gratis offerte aan via het contactformulier in de zijbalk - of via de contactpagina.