google-site-verification=t9BMvvgdgkqfBKj5cj36CO6pQLZl2ThzzqvjhbmJsIo

Zolderisolatie

Zolderisolatie

Zolderisolatie om je zoldervloer of hellend dak langs binnen te isolatie.

Heb je net een nieuwe dakbedekking geplaatst en was isoleren van je dak op dat moment niet aan de orde, dan kan je nog altijd je zolder langs binnen of zoldervloer isoleren.

IKO Enerthern ALU is een hoogwaardige harde PIR isolatieplaat voorzien van een gasdichte aluminium folie en is de aangewezen zolderisolatie als je de zolder langs binnen wil laten isoleren.
Verkies je een zolderisolatie met een afwerkingslaag, dan is IKO enertherm ALU FINISH de aangewezen oplossing!

Alu PIR ZolderisolatieDe voordelen van ALU comfort TG (tand en groef verbinding)
Er is geen extra dampscherm nodig bij dit type zolderisolatie dankzij de gesloten structuur van de isolatieplaat met gasdichte aluminium folie en waarbij de naden nouwkeurig afgeplakt worden met ALU tape.

Je kan de uiteindelijke afwerking zelf kiezen, hou je van een vlakke afwerking met gipskarton of hou je van planchetten? De isolatieplaten zijn onvervormbaar en ongevoelig voor vocht.

PIR Zolderisolatie ALU finishDe voordelen van ALU comfort ALU FINISH
Hier is de zolderisolatie aan een zijde voorzien van een witte overschilderbare egale afwerkingslaag met witte strips als afwerking tussen de naden en heeft geluidsdempende eigenschappen.

Bij het isoleren van je zoldervloer worden Harde IKO enertherm ALU isolatieplaten bovenop je bestaande zoldervloer aangebracht, daar de oppervlakkte van je zoldervloer kleiner is dan die van een hellend dak is dit een voordelig systeem om je woning te isoleren.
Een snelle, voordelige en degelijke manier van isoleren.

Zoldervloerisolatie:

zoldervloerisolatieZoldervloer isolatie is zoal het woord al aangeeft letterlijk je zoldervloer isoleren met daartoe bestemde isolatiepanelen.

De isolatiepanelen die we hiervoor gebruiken bestaan uit een harde kern van isolatieschuim, bekleed aan beide zijden met een meerlaags dampscherm en de beloopbare zijde is voorzien van OSB plaat.

Onze isolatieplaten zijn beschikbaar in verschillende diktes en voor verschillende toepassingen, aarzel niet on ons te contacteren voor isolatie-advies.

no images were found

Vraag uw gratis offerte aan via het contactformulier in de zijbalk - of via de contactpagina.