google-site-verification=t9BMvvgdgkqfBKj5cj36CO6pQLZl2ThzzqvjhbmJsIo

Gevelbekleding

Buitenbepleistering

Voor perfecte gevelbekleding maakt A12 Dakwerken vooral gebruik van sidings. Ook wel gevelstroken genoemd. Met gevelbekledingen kan de woning eventueel ook goed geïsoleerd worden.
De stroken kennen lengtes van 3,6 meter bij 19 centimeter en zijn gemaakt van portland cement, versterkingsvezels en toeslag stoffen. De stroken zijn vrij van asbest en hebben een coating van accrylaatdispersie. De sidings zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en zijn beschikbaar in een houtstructuur en in smooth. Gevelbekleding met sidings is geschikt voor elk soort huis. Behalve heel mooi en een echte verfraaiing van elk huis, biedt deze manier van gevelbekleding ook bescherming tegen verschillende weerselementen en indien gewenst kan het dus met isolatie geplaatst worden. Sidings worden toegepast bij achter- en zijgevels, geveldelen en bijgebouwen, dakranden, dakkapellen en oversteken. De gevelbekleding is bruikbaar bij nieuwbouw maar zeker ook bij renovatieprojecten. De uitvoeringen in houtstructuur en smooth kunnen overigens zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

A12 Dakwerken maakt daarnaast gebruik van gevelbekleding met sidings omdat dit een aantal significante voordelen biedt. Zo zijn de gevelstroken bijzonder onderhoudsvriendelijk en geschikt voor elke bouwstijl. Ze beschermen tegen sneeuw, regen, wind en uv-stralen en bieden eveneens de mogelijkheid om te isoleren. Dit zal de energierekening behoorlijk reduceren en dat maakt een investering in gevelbekleding de moeite waard. Daarnaast is deze gevelbekleding brandveilig en geluidsisolerend net zoals de sidings goed bestand zijn tegen schommelingen van de temperatuur. Ook ongedierte krijgt geen kans, zoals deze gevelstroken ook bestand zijn tegen chemicaliën. Deze vorm van gevelbekleding is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Sidings worden standaard aangebracht op een houten draagstructuur of een regelwerk; de stroken worden aangebracht met zogenaamde verborgen bevestigingen. Herschilderen van de gevelbekleding is niet nodig, de wat kleinere verontreinigingen zijn eenvoudig met een zeepoplossing gewassen worden. Een beetje water is vervolgens al genoeg om de vuiligheid te elimineren. 

Steek uw woning in een nieuw jasje met de gevelbekleding van A12 Dakwerken!

Vraag uw gratis offerte aan via het contactformulier in de zijbalk - of via de contactpagina.